Centrum in Balans

The Journey

The Journey Methode (de Helende Reis) is een verbluffend eenvoudige techniek die je direct naar de diepste oorzaken van emotionele verwondingen en jarenlange problemen brengt. Het is een geleide introspectie, die je ondergaat met gesloten ogen en een wakker bewustzijn. Brandon Bays ontwikkelde deze techniek en wereldwijd passen therapeuten deze met succes toe. Het is een zeer krachtige en levens veranderende methode die enorm veel vrijheid, rust en vrede geeft.

Het kan gaan om trauma’s, fobieën, gewoontes, overtuigingen, emotionele of fysieke problemen. Je beleeft bewust de vanzelf opkomende gevoelens.  Zo ontstaat er een opening die je naar de kern, de bron van je eigen wezen voert. In je eigen bron vind je ware rust, vrede, vrijheid en liefde. Je ontdekt je eigen antwoorden op oud onverwerkt zeer, komt tot inzichten en dan volgt er uiteindelijk de verlossende vergeving. Zo bevrijd je jezelf blijvend van oude ballast.

Als je eenmaal begrijpt wat de blokkade of belemmering je te leren heeft en je de emotionele ballast in de cellen los kunt laten, dan en dan alleen, kan het echt genezen op alle niveaus beginnen – emotioneel, spiritueel en fysiek. The Journey Methode verwijdert negatieve, belemmerende en/of ziekmakende informatie uit je cellen. Zo verdwijnen conflicten, verstoringen en frustraties als sneeuw voor de zon.

Al jaren lang werk ik met deze levens veranderende methode. Brandon Bays heeft mij persoonlijk opgeleid en vaak assisteer in officiële Journey evenementen. Ook ben ik de oprichter van The Journey Vlaanderen. In mijn persoonlijke processen heb ik zelf ondervonden hoe diep en transformerend The Journey Methode is. Daarom zit deze methode ook verweven in de Soul Sundays, Experience your Light, in het Mindfull Relationship ProgramSensitivity Masterclass en in Quantum Healing.

error: