Centrum in Balans

Life Skills Coaching

Het moderne leven vraagt heel wat van de mens. Ook jij krijgt in je leven de nodige dingen te verwerken. Dit hoort bij het leven en daagt je uit om te groeien. Maar zie je door de bomen het bos niet meer en wordt het allemaal wat te veel, dan heb je een nieuwe kijk op de dingen nodig. Een duwtje in je rug om op een andere manier met alles te leren omgaan. Zodat je echt je volle potentieel naar buiten kan brengen.

life skills coaching

Life Skills Coaching is doorheen de jaren ontstaan op basis van ervaringen van vele cliënten. Centraal staat het aanleren van nieuwe vaardigheden. Bijvoorbeeld op een andere manier leren communiceren, je gevoelens leren (h)erkennen, anders omgaan met je (hoog)gevoeligheid of een levensplan maken. Verder richten de sessies zich vooral op nieuwe inzichten verkrijgen, passende keuzes leren maken en acceptatie.

Wat en hoe ik coach, hangt van je eigen behoefte af. Het zijn altijd praktische en oplossingsgerichte sessies. Ik luister naar je, vraag verder en structureer je verhaal. Ook maak ik je opmerkzaam voor bepaalde dingen en daag je uit. Je voelt mijn steun en begrip. Je krijgt door gesprekken een groter bewustzijn van jezelf en je omgeving. Snel wordt duidelijk wat er precies aan de hand is en hoe je ervan af kan komen.

In deze gesprekken zijn allerlei oefeningen geïntegreerd. Ik gebruik methodes zoals het visueel maken van je verhaal, NLP, geweldloze communicatie, Gestalt, ACT en creatieve coaching. Hierdoor vind je als vanzelf alle antwoorden op je vragen. Je krijgt nieuwe inzichten in je situatie, je leert naar jezelf kijken met andere ogen en met nieuwe gevoelens ga je naar huis.

Praktisch

Voor wie?

Coaching is er voor iedereen die geestelijk gezond is en zich verder wilt ontwikkelen en/of kampt met hindernissen.

Hoe gaat het?

We beginnen met een (vrijblijvend) intakegesprek om duidelijk in kaart te brengen waaraan je wilt werken. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur. Aan het einde van het intakegesprek stellen we samen een Life Skills routeplan op (omschrijving problematiek, gewenst resultaat, …). Na het intake gesprek beslis je of je een traject bij me wilt volgen. Een Life Skills traject bestaat uit 6 (wekelijkse) sessies van 60 minuten.

Waar?

De sessies gaan door in de praktijkruimtes in Lokeren en Hasselt. 

Een afspraak maken?

Je kunt je hier aanmelden.

Kostprijs?

Particulieren:
Intake(1u.): €50
Coachingtraject (6sessies):  €600
Eenmalige coachingsessie: €150/uur

Zelfstandigen, eenmanszaken:
Intake (1u): €150
Coachingtraject (6 sessies):  €1800
Eenmalige coachingsessie: €350/uur

error: