Centrum in Balans

Quantum Healing sessies

Zit je vast in een bepaalde manier van denken, voelen of reageren? Worstel je met angst, depressie, eenzaamheid, woede, intens verdriet, burn-out of vermoeidheid? Heb je last van relatieproblemen, verslaving, psychosomatische klachten… Dan is Quantum Healing iets voor jou. Deze techniek is ontwikkeld uit de gedeelde ervaring van de vele honderden cliënten die de afgelopen tien jaar in mijn praktijk werden geholpen. Ze is uitermate krachtig en gericht op de verwerking van situaties en problemen.

Samen onderzoeken we waarom je telkens in bepaalde onaangename situaties terecht komt. Ik werk met die delen en patronen van jou, die het innerlijke werk dat je reeds verrichtte, toch wisten te omzeilen. Deze zitten op een dieper niveau dan enkel de psyche. Vaak zitten ze ook verweven in ons subtiel lichaam of in onze cellen. Deze zelfontwikkelde techniek maakt de diepste blokkades los en vrij. Dit met blijvende resultaten.

Quantum healing

Zo maken we samen komaf met de oorzaak van je problemen. Soms kunnen lang vergeten gebeurtenissen je toch heel heftig sturen. Ik help je zulke gebeurtenissen alsnog op te sporen , te erkennen en aan te pakken. Wanneer je dit veranderingsproces echt aangaat, sta je nadien zoveel rijker in het leven. Je bent bevrijd van je oude beperkingen en plots krijg je nieuwe kansen (op vlak van je persoonlijk, familiaal en professioneel leven en je gezondheid).

Doorheen de jaren heb ik deze erg krachtige techniek ontwikkeld op basis van de The Journey Methode (de Helende Reis) en opstellingen. Aangevuld met bekende technieken zoals visualisaties, , NLP, lichaamswerk en creatieve therapie. Ik stem me af op jouw behoeften en op wat jij nodig hebt. Hierdoor is een traject van Quantum Healing kortdurend en intensief. Deze vorm van begeleiding vergt ook het nodige van jezelf, zoals de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken.

Praktisch

Voor wie?

Quantum Healing is er voor iedereen die zich wil bevrijden van oud of onverwerkt emotioneel leed. Voor mensen die echt verandering in hun leven willen.

Hoe gaat het?

We beginnen met een (vrijblijvend) intakegesprek om duidelijk in kaart te brengen waaraan je wilt werken. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur. Aan het einde van het intakegesprek worden de gewenste resultaten vastgesteld. Samen stellen we een stappenplan (inspanningsovereenkomst, minimum aantal sessies, evaluatiemoment, kalender,…). Quantum Healing zelf verloopt altijd in trajecten. Een traject bestaat uit 6 sessies van 2 uur.

Waar?

De sessies gaan door in de praktijkruimtes in Lokeren en Hasselt.

Inschrijven?

Je kunt je hier aanmelden.

Kostprijs?

Intakegesprek:                € 50,-

Traject:                            € 1200,-  

error: