Centrum in Balans

Dynamic Breath Healing

Geef jezelf een energiedouche en zuiver lichaam, geest en ziel. Laat emoties, stress en spanningen vrij stromen zodat jouw pure levensenergie weer vrij komt. Tijdens deze sessie adem je diep en vol op inspirerende meeslepende muziek. Zo ga je diep en moeiteloos je meditatieproces in. Door de vele zuurstof die je lichaam opneemt, komen oude emoties, patronen en overtuigingen los.

Je kan van deze sessie diepe en krachtige veranderingen verwachten. Je ruimt onzuiverheden en gifstoffen op uit de verschillende lagen van je wezen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Deze techniek is ontworpen om door het denken heen te breken, zonder met het denken aan de slag te gaan. Je komt aan in je eigen bron.

Het resultaat is dat je meer gegrond zult zijn, zelfverzekerder, meer tevreden met jezelf en je leven.  Eveneens kom je meer in contact met je lichaam en je emoties en kun je moeiteloos in het nu ZIJN. Na een aantal van deze sessies worden je relaties opener, eerlijker en bevredigender. Je doelen zullen je helderder voor ogen staan en je zal ze met bijna wonderlijke moeiteloosheid bereiken.

Tijdens een Dynamic Breath Healing zal de energie die gecreëerd is door het ademen, oud materiaal uit het onbewuste naar boven brengen. Dit gebeurt in de vorm van gedachten, emoties, onrust of lichaamsgewaarwordingen. Door mijn vakkundige begeleiding kun je deze toelaten en loslaten. De ervaring leert dat als je deze healing eenmaal hebt ervaren, je blijft terugkomen.

Praktisch

Voor wie?

Voor iedereen die de ervaring wil meemaken. Niet geschikt voor mensen die last hebben van psychoses, zwangere vrouwen en jongeren -18jaar.

Wanneer?

De Dynamic Breath Healing, inclusief integratie, duurt 90 minuten. Het is een afgerond geheel en dus los te volgen. Meld je aan voor de dag(en) van je keuze.

De eerstvolgende sessies gaat door op 

Ben je ingeschreven voor Experience  your Light of volg je de Experience your Light Intensive dan heb je gratis toegang tot deze sessies. Zie Experience your Light.

Blijf op de hoogte van de volgende  Dynamic Breath Healing en volg mij op Facebook.

De deuren zijn open 15 minuten voor aanvang. Als je 10 minuten op voorhand komt ben je ruim op tijd. Eens we begonnen zijn, kun je niet meer instromen. Dus kom zeker op tijd.

Wat heb je nodig?

Breng een yogamatje en/of dekentje mee. 

Waar?

Inschrijven?

Je kunt je hier aanmelden.

Kostprijs?

€15,- per sessie.

error: