Centrum in Balans

Mindfull Relationship Program

Voor de kwaliteit van je relatie ben je samen verantwoordelijk. Er zijn bepaalde vaardigheden en een bepaalde zienswijze nodig voor een goede relatie. Zoals basisvertrouwen in jezelf én de ander, je moet kunnen communiceren en samenwerken, jezelf zijn en toch samen zijn,… Sommigen leren dit uit zichzelf, anderen leren het nooit. En soms wil het maar niet lukken met juist die ene persoon…

Mindfull Relationship Program biedt een alternatief in tijden van crisis en geeft je een unieke groeikans. Of je nu problemen ondervindt met je partner of je ex-partner. Is de emotionele samenhorigheid weg? Lopen de conflicten hoog op? Zijn er onderliggende tegenstrijdige verwachtingen of verlangens? Overweeg je een scheiding? Mindfull Relationship Program kan jullie helpen.

Samen nemen we jullie relatie onder de loep en onderzoek hoe de patronen binnen jullie relatie zijn en hoe we daar iets aan kunnen doen. Hoe praat je met elkaar? Hoe gaan jullie om met conflicten? Diep liggende spanningen worden naar boven gehaald. Gaat het om vaardigheden die jullie nog niet aangeleerd hebben (bvb. leren luisteren). Of gaat het om oud zeer dat één van jullie (onbewust) op de andere projecteert.

Centraal in het Mindfull Relationship Program staat het ontwikkelen van nieuwe omgangsvormen en mogelijkheden. Ik maak ruimte zodat elk zijn verhaal, beleving en emoties kan verwoorden, onderzoeken en kan delen. Er zijn afwisselend sessies samen met de andere en alleen, zonder de andere. Door o.a. opstellingen, The Journey Methode (de Helende Reis), NLP, Voice Dialoque, Gestalt, en lichaamswerk maak ik inzicht en verandering mogelijk. De verwerking van eerdere moeilijke gebeurtenissen kan hierin geïntegreerd worden.

Praktisch

Voor wie?

Mindfull Relationship Program richt zich tot koppels. Je kan komen met je partner of ex-partner. Je bent dus wel met 2. Is je (ex-)partner niet bereid om mee te komen, dan kijken we tijdens een intakegesprek hoe ik je verder kan helpen, mogelijk Life Skills Coaching of Quantum Healing.

Hoe gaat het?

We beginnen met een (vrijblijvend) intakegesprek om duidelijk in kaart te brengen waaraan jullie willen werken. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur. Hier worden de gewenste resultaten vastgesteld. Ook stellen we samen een stappenplan op dat we vastleggen in een overeenkomst.

Mindfull Relationship Program verloopt altijd in blokken van zes sessie, elke sessie duurt twee uur. Tijdens de eerste gezamenlijke sessie leg ik een aantal dynamieken, die in jullie relatie spelen, bloot. Dit is heel herkenbaar en verhelderend. De daarop volgende sessies komen jullie soms individueel, soms samen. De nadruk ligt altijd op hoe je kunt groeien naar een oplossing en hoe de situatie beter kan worden voor jou.

Waar?

De sessies gaan door in de praktijkruimtes in Lokeren en Hasselt.

Een afspraak maken?

Je kunt je hier aanmelden.

Kostprijs?

Intake sessie met koppel:  €100,-/u
Mindfull Relationship Program traject:   €1400,-

error: