Centrum in Balans

Soul Sundays

Een Soul Sunday is een bijeenkomst van mensen die op zoek zijn naar antwoorden en meer diepgang in hun leven. Hier kun je vragen stellen over elk aspect van je leven. Over dat wat je bezighoudt, waar je mee worstelt, persoonlijke vragen of juist zakelijke. Om je vragen te beantwoorden combineer ik opstellingswerk met The Journey methode.

Het is pure magie om te proeven van deze combinatie! Telkens opnieuw sta ik versteld van de diepgang en het gemak waarmee alles duidelijk wordt. Zo leer je vanuit je ware zelf om te gaan met irritaties, verzet, vervelende gedachten e.d.. Illusies en spelletjes van het ego doorprik ik. Je leert patronen bij jezelf (h)erkennen en je krijgt meteen ook inzichten hoe je het kan aanpakken.

Ook door de vragen van anderen doe je veel levenswijsheid op. Wat trilt er met je mee? Wat is bij jou in beweging gebracht? Je wordt aangespoord tot Zelf-onderzoek: wie ben je echt? Het leidt tot het herkennen van je verstand, je Ego en wat je niet bent. Zo kom je tot het inzicht van wie je in essentie echt bent. En plots sta je helemaal in contact met de rijkdom van je innerlijke wereld.

Soul Sundays zijn ideaal om kennis te maken met mijn manier van werken. Het is telkens opnieuw een bijzondere ervaring. Een thuiskomen in jezelf en contact maken met zielsverwanten. Of je nu voor het eerst komt of al vele keren bent geweest. Je kan actief je eigen vragen stellen of juist de kat uit de boom kijken.

Praktisch

Voor wie?

Soul Sundays zijn geschikt voor iedereen. Jong en oud en ongeacht de hoeveelheid persoonlijk werk je reeds hebt verzet. Mensen die worstelen met psychoses dienen zich te onthouden. Je kan komen met een eigen vraag of de kat uit de boom komen kijken. Ervaringen met Opstellingen of The Journey methode is niet nodig.

Wanneer?

Elke Soul Sunday is los te volgen. 

Blijf op de hoogte van de volgende  Soul Sundays en volg mij op Facebook.

Waar?

Inschrijven?

Je kunt je hier aanmelden.

Kostprijs?

Op vrijdagavond: €35,-

Op zondagnamiddag: €55,-

error: