The Journey Methode

The Journey Methode is een krachtige en effectieve methode om problemen en blokkades op alle vlakken van je leven op  ruimen. Het zijn zeer krachtige en levensveranderende processen die enorm veel vrijheid, rust en vrede in jezelf geven. Je kunt The Journey Methode gebruiken voor zowel fysieke als emotionele heling.

Je doet een proces altijd onder begeleiding. Het is een begeleide introspectie waarbij een Journey therapeut (practitioner) je begeleidt en vragen stelt. Op grond van jouw antwoorden krijgt jouw proces zijn eigen unieke vorm. Je wordt naar je eigen bron gevoerd, daar waar jouw eigen wijsheid, je zelfhelend vermogen en je volledige potentieel zijn. Ondertussen laat je oude gevoelens en overtuigingen los.

Het is bewezen succesvol met allerlei fysieke aandoeningen, emotionele problemen, depressie, relatieproblemen, carrière issues en andere uitdagingen van het leven. Deze techniek is ontwikkeld door Brandon Bays en wordt wereldwijd met succes toegepast. De resultaten van The Journey Methode zijn opzienbarend en veelal blijvend.

De methode is bedoeld om problemen op te lossen, verhalen af te ronden en degene te vergeven die we liefhebben zodat we op een gezonde manier ons leven kunnen voortzetten, vrij van de oude emotionele bagage uit het verleden. The Journey internationaal organiseert seminars en opleidingen waar je de knepen van het vak kunt leren. Mensen die minstens één seminar hebben bijgewoond kunnen levenslang lid worden van The Journey community waar we processen met elkaar kunnen uitwisselen.

Video afspelen
error: