Seminars en opleidingen van The Journey

Is The Journey methode nieuw voor jou, dan begin je met een Entry level event:

  • Introductie avonden

Dit zijn korte proevertjes voor jong en oud, beginners en gevorderden. Iedereen is daar van harte welkom. Je maakt er kennis met wat The Journey methode precies is en de effecten van The Journey. De entree is vaak gratis of zeer laag.

  • Journey Intensive of Journey Experience

Beide zijn 2 of 3 daagse introductie seminars waar The Journey methode uit de doeken wordt gedaan. Je leert er de basis van The Journey methode en tegelijk laat je heel wat oude en belastende bagage los. Je leert de basis om iemand een proces te geven en je ondergaat zelf ook een aantal processen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en updates over activiteiten van The Journey in België en Nederland, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hier worden ook de eerstvolgende entry level events in België en Nederland aangekondigd.

  • Advanced Level Seminars

Voor wie bereid is om dieper te gaan zijn er de advanced level seminars. Er zijn twee grote trajecten die elk bestaan uit verschillende seminars. Er is enerzijds THE PERSONAL TRANSFORMATION PROGRAM en anderzijds THE JOURNEY ACCREDITATION PROGRAM. Het eerste programma is gericht op je eigen healing. En zal je ontdoen van de illusies waarop je leven is gebaseerd. Door het blootleggen van blokkades en het doorzien van beperkende patronen die je onbewust hebt geloofd. Waardoor je verder groeit als een uiting van vrijheid.  Het tweede programma leidt je op om professioneel als Journey practitioner te werken en 1-op-1 processen te geven. Meer informatie vind je op de officiële pagina van The Journey methode.

error: