Over Brandon Bays

Brandon werd jaren geleden zelf gediagnosticeerd met een grote tumor. Ze besloot om al haar kennis rond body and mind healing te gebruiken om zichzelf te helen. En met resultaat, want slechts 6½ week was ze genezen van haar tumor, zonder medicijnen of operaties.

Op basis van haar eigen ervaringen  ontwikkelde ze een natuurlijke methode die iedereen kan helpen. Daarmee was The Journey Methode geboren, een middel om directe toegang te krijgen tot het grenzeloze helingsspotentieel dat in ieder van ons bestaat. Het proces werkt op alle niveaus van zijn – emotioneel, fysiek en spiritueel.

Brandon beschreef haar methode in haar boek ‘The Journey’ (vertaald in het Nederlands ‘de helende reis’). Het Journey-boek is vertaald in 23 talen en heeft wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Daarnaast schreef ze nog verschillende bestsellers zoals ‘De helende reis voor kinderen’, ‘Bewustzijn het nieuwe kapitaal’ en ‘Vrijheid is’.

Brandon Bays

Ook is ze op tal van televisieprogramma’s verschenen en is het onderwerp van talloze kranten- en tijdschriftartikelen. Sinds haar eigen genezing is ze toegewijd haar boodschap en zelfhelende technieken aan het delen met de wereld. Al meer dan 20 jaar reis ze, samen met haar man Kevin Billett, de wereld rond om zoveel mogelijk mensen deze methode aan te leren. Hier vind je meer info over The Journey seminars en een lijst met Vlaamse Journey therapeuten (practitioners).

error: