Welkom bij The Journey Vlaanderen!

The Journey methode is een methode waarbij je heel diepgaand, tot op celniveau, onverwerkte emoties opruimt. Het kan gaan om trauma’s, fobieën, gewoontes, emotionele of fysieke problemen. Brandon Bays ontwikkelde deze techniek en wereldwijd passen therapeuten deze succesvol toe. Het is een zeer krachtige en levens veranderende methode die enorm veel vrijheid, rust en vrede in jezelf geeft. Lees meer over The Journey methode.

Een Journeyproces kan men ondergaan bij een opgeleide therapeut. Hier vind je een lijst met Vlaamse Journey therapeuten (Practitioners) die beroepsmatig met The Journey methode werken. Je vindt hier ook de specialisaties van de therapeuten. Zo vind je makkelijk de practitioner die je zoekt in jouw buurt.

Naast individuele behandelingen zijn er ook opleidingen en andere evenementen. Die zijn er op gericht om Journey-processen te gebruiken voor jezelf. Maar ook om ze te kunnen geven aan anderen. Hier lees je meer over de seminaries georganiseerd door The Journey internationaal en vind je data voor introductieavonden.

Naast de nieuwsbrief is er voor iedereen die interesse heeft in The Journey Methode de open facebookgroep The Journey Vlaanderen Community. Er worden activiteiten bekend gemaakt, informatie uitgewisseld, verhalen uit de praktijk gedeeld en achtergrond informatie gegeven over de werking van The Journey Methode. Een echte aanrader dus.

Brandon Bays
Brandon Bays
error: