QUANTUM LIGHT BREATH Meditatie

De Quantum Light Breath (QLB) meditatie is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000). Het is een geleide intensieve ademmeditatie op muziek. En is gebaseerd op 3000 jaar oude Vipassana meditatie technieken. Door de combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende meeslepende muziek ga je diep en moeiteloos je meditatieproces in.

Je ademt snel, diep en met aandacht. Hierdoor komen oude emoties, patronen en overtuigingen los. Het resultaat is dat meer je gegrond zult zijn, zelfverzekerder, meer tevreden met jezelf en je leven. Je relaties worden opener, eerlijker en bevredigender. Je doelen zullen je helderder voor ogen staan en je zal ze met bijna wonderlijke moeiteloosheid bereiken.

Je kan van de QLB diepe en krachtige veranderingen verwachten. QLB zal onzuiverheden en gifstoffen uit de verschillende lagen van je wezen opruimen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Deze meditatie is ontworpen als een techniek om door het denken heen te breken, zonder met het denken aan de slag te gaan.

Tijdens een QLB meditatie zal de energie die gecreëerd is door het ademen, oud materiaal uit het onbewuste naar boven brengen. Dit gebeurt in de vorm van gedachten, emoties, onrust of lichaamsgewaarwordingen. Als we deze kunnen toe laten, geven we het onbewuste de boodschap dat ze onbelangrijk zijn. Als dat gebeurt, dan kan het onbewuste deze uitlatingen loslaten.

overzicht                                                                praktische info en aanmelden