Dynamic Breath Healing

 

Geef jezelf een energiedouche en zuiver lichaam, geest en ziel. Laat emoties, stress en spanningen vrij stromen zodat jouw pure levensenergie weer vrij komt. Tijdens deze sessie adem je diep en vol op inspirerende meeslepende muziek. Zo ga je diep en moeiteloos je meditatieproces in. Door de vele zuurstof die je lichaam opneemt, komen oude emoties, patronen en overtuigingen los.

Je kan van deze sessie diepe en krachtige veranderingen verwachten. Je ruimt onzuiverheden en gifstoffen op uit de verschillende lagen van je wezen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Deze techniek is ontworpen om door het denken heen te breken, zonder met het denken aan de slag te gaan. Je komt aan in je eigen bron.

Het resultaat is dat je meer gegrond zult zijn, zelfverzekerder, meer tevreden met jezelf en je leven.  Eveneens kom je meer in contact met je lichaam en je emoties en kun je moeiteloos in het nu ZIJN. Na een aantal van deze sessies worden je relaties opener, eerlijker en bevredigender. Je doelen zullen je helderder voor ogen staan en je zal ze met bijna wonderlijke moeiteloosheid bereiken.

Tijdens een Dynamic Breath healing zal de energie die gecreëerd is door het ademen, oud materiaal uit het onbewuste naar boven brengen. Dit gebeurt in de vorm van gedachten, emoties, onrust of lichaamsgewaarwordingen. Door mijn vakkundige begeleiding kun je deze toelaten en loslaten. De ervaring leert dat als je deze healing eenmaal hebt ervaren, je blijft terugkomen.

overzicht                                                                praktische info en aanmelden