Lezingen en open avonden in Centrum in Balans

Heb je je altijd al afgevraagd wat we precies doen in Centrum in Balans? Of ben je juist heel benieuwd naar wat opstellingen nu precies zijn? Of misschien wil je wel eens meer te weten komen over zelfsabbotage of over ayurveda. Dan zijn de open avonden en lezingen in Centrum in Balans zeker iets voor jou. Hier kun je kennis maken met Bart en Mieke en je meer verdiepen in een thema of techniek uit het aanbod van Centrum in Balans.

Op onze Open avonden kun je kennis maken met een werkwijze of techniek die we hanteren. Zoals familie-opstellingen, de Helende Reis – The Journey, yoga, meditatie of emotioneel lichaamswerk. Al de technieken die we gebruiken hebben tot doel om je dichter bij jezelf te brengen en emotioneel en sociaal evenwicht te creëren. Tijdens zo een avond krijg je naast informatie ook de kans om te ervaren wat een bepaalde techniek voor jou kan betekenen.

Tijdens onze (interactieve) lezingen wordt je volledig ondergedompeld in een bepaald thema.  Zoals ‘Omarm je innerlijke kind’, ‘Hoe ga je om met hooggevoeligheid?’, ‘Stop je innerlijke saboteur’ en ‘Haal meer uit je leven’. Ook zijn er geregeld lezingen over Ayurveda, als genezingsmethode, als filosofie én als levenswijze, door onze Indische medewerker Acharya Naveen Gupta.  Deze lezingen zijn bedoeld om meer bewustzijn te creëren rond een bepaald thema. Ze geven je een nieuwe kijk op het onderwerp en jezelf. Ook krijg je tips & tools mee om toe te passen in je dagelijkse leven.

Ervaring is niet nodig en iedereen is welkom. Deze avonden worden als zeer hartverwarmend ervaren. Ze zijn kosteloos of tegen een zeer lage prijs. Nadien is er gelegenheid om nog iets te drinken en te keuvelen. Graag inschrijven als je erbij wilt zijn. De plaatsen zijn beperkt. Kijk gerust voor data van open avonden en lezingen in de agenda.

terug