Visie en missie

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid heeft om zich goed in zijn vel te voelen en in evenwicht te zijn met zijn omgeving. Onze VISIE is dat iedereen een gigantisch potentieel heeft. Dit kan voor jezelf verborgen zijn, maar het is er altijd. Vaak verliezen we contact met ons potentieel in moeilijke situaties. Hierdoor ontstaan er vaak problemen oppersoonlijk vlak, in je gezin en/of op zakelijk vlak. Het verlies van dat contact kan zelf leiden tot problemen met de gezondheid.

Onze MISSIE is om jou in contact te brengen met dit enorme potentieel en alle mogelijkheden die daarbij horen. Dit bevordert het zelfhelend vermogen dat elke mens bezit. Harmonie creƫren in jezelf (emotioneel) en in je omgeving (sociaal) zijn hierbij de twee steunpilaren. Dit noemen wij emotioneel en sociaal welzijn. Wij geven jou die begeleiding en dat gereedschap die jij nodig hebt. Zodat je de uitdagingen die op je pad komen op een constructieve manier aan kunt pakken.

Ons gehele aanbod is bedoeld om je hierin te ondersteunen. Klik hier voor een lijst met veel voorkomende problemen waar we je mee kunnen helpen. Je vindt er ook onze specialiteiten. Omdat iedereen verschillend is, werken wij met verschillende technieken om kinderen, jongeren en volwassen optimaal te kunnen begeleiden. Klik hier voor de technieken en werkvormen die wij het meest gebruiken. Alles wat we doen, sluit aan bij onze visie en missie.