De Helende Reis – The Journey Therapie

De Helende Reis (The Journey) is een verbluffend eenvoudige techniek die je direct naar de diepste oorzaken van emotionele verwondingen en jarenlange problemen brengt. Het is een geleide introspectie, die je ondergaat met gesloten ogen en een wakker bewustzijn. Brandon Bays (zie foto) ontwikkelde deze techniek en wereldwijd passen therapeuten deze met succes toe. Het zijn zeer krachtige en levens veranderende sessies die enorm veel vrijheid, rust en vrede geven.

Het kan gaan om trauma’s, fobieën, gewoontes, overtuigingen, emotionele of fysieke problemen. Door het bewust beleven van de vanzelf opkomende gevoelens ontstaat een opening, die je naar de kern, de bron van je eigen wezen voert. In je eigen bron vind je ware rust, vrede, vrijheid en liefde. Je ontdekt je eigen antwoorden op oud onverwerkt zeer, komt tot inzichten en dan volgt er uiteindelijk de verlossende vergeving. Zo bevrijdt je jezelf van oude ballast.

De reis is bedoeld om problemen op te lossen, verhalen af te ronden en degene te vergeven die we liefhebben zodat we op een gezonde manier ons leven kunnen voortzetten, vrij van de oude emotionele bagage uit het verleden. Deze methode werkt heel diepgaand. Het verwijdert negatieve, belemmerende en/of ziekmakende informatie uit de cellen. Ook al zijn we de daaraan gekoppelde herinnering al lang vergeten, vaak sturen die ons onbewust en bepalen wel ons hele leven, met de bijbehorende conflicten, verstoringen en frustraties.

Als je eenmaal begrijpt wat de blokkade of belemmering je te leren heeft en je de emotionele ballast in de cellen los kunt laten, dan en dan alleen, kan het echt genezen op alle niveaus beginnen – emotioneel, spiritueel en fysiek. De resultaten van een helende reis zijn opzienbarend en veelal blijvend. Er zijn reizen die zich meer richten op het emotionele, op het fysieke, op overtuigingen, op vroedere gezworen eden, over je levensdoel en noem maar op. Voor alles is een passende reis.overzicht                                                                   aanmelden                                                 praktisch