Begeleiders en oprichter

Bart Belaen (11-01-’59)

Bart is de oprichter en coördinator van Centrum in Balans. Hij is gepassioneerd door body-mind healing. Bijna 10 jaar geleden begon hij met het aanbieden van seminaries rond persoonlijke groei en healing. Zijn passie is mensen begeleiden om hun weg te vinden in het leven. Met als grootste inspiratiebron zijn eigen zoektocht, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Naast coach en therapeut, ontwikkelt en geeft Bart workshops voor particulieren en bedrijven. Hij helpt je met het blootleggen van beperkende en belemmerende patronen. En met het herontdekken en ontplooien van je kwaliteiten. Dit op alle terreinen van het leven en met blijvende resultaten. Hij doet dit met een ontwapenende glimlach en veel humor. Zijn grootste verdienste is dat hij de innerlijke kracht in iedereen naar boven kan halen.
Mieke Van Bastelaere (20-01-’82)

Mieke heeft een groot hart voor kinderen. Ze ondersteunt Kind in balans. Ze begeleid kinderen van alle leeftijden en ouders. En staat hen bij op hun weg naar healing en groei. Door haar hooggevoeligheid weet ze precies wat kinderen (en ouders) nodig hebben. Hierdoor is ze ook populair bij de baby’s en jonge kinderen.

Mieke werkte de klassieke yoga om naar een yoga programma voor moeder en kind. Hierin geeft ze haar ervaring en kennis over opvoeding op een zeer praktijk gerichte manier door. Zo helpt ze jong en oud op weg naar harmonie, geluk en liefde. Mieke is geliefd om haar openheid, speelsheid en mededogen. Ze zorgt ook voor de creatieve noot in het centrum. Mieke is betrokken op vrijwillige basis in het centrum.
terug